Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Snowhite and The Huntsman


Baru-baru ni aku pergi tengok movie Snowhite and The Huntsman lakonan Kristin Stewart sebagai watak utama , Snowhite .Watak jahat pula dibintangi Charlize Theron sebagai Ravenna. Christopher Hemsworth pula sebagai 'huntsman' . Penceritaannya tidak banyak berubah dan masih mengekalkan penceritaan asal 'Snowhite' yang terkenal. 

Dendam . kecantikan dan kuasa menguasai Ravenna. Kisah hidupnya menjadikan dia seorang yang tamak untuk memiliki kecantikan dan pengaruh. Kekejaman Ravenna menjadikan negara mereka berada dalam huru-hara dan gadis2 cantik telah menjadi korbannya untuk meneruskan kecantikan Ravenna. Pengembaraan bermula apabila Snowhite yang telah membesar di kurungan Ravenna terlepas ... Ingin tahu yang selanjutnya ??? Jangan melepaskan  peluang untuk menyaksikan sendiri pertarungan Snowhite menumpaskan Ravenna . Watak Snowhite pula tampil dengan lebih berani dan bersemangat untuk mendapatkan semula tahtanya. 


Pasti lebih menarik sekiranya dipaparkan dalam 3D!!!

9 000 orang sayang Tarzan!!:

cik najihah said...

tak sabar nak tengok

izzati jerr said...

mmg best cik najihah!! =)

amy azuha said...

aiseh teringin sgt nak tgk "bella" jadi snow white pulak :(

izzati_bloging said...

hihihi boleh je.. dalam mimpi je lahh :)

Meple_Levender said...

Bestnya ! Nak tengok lah nanti >..<

Syimi said...

Tak sabar nak tengok . Nice post too Sys :D

izzati_bloging said...

gud!!! Kompem x nyesal punyer u olls :)

Hanie Dew said...

ohh..aku suke giler movie ni.dan aku die hard fan kristen stewart..sgt cool die kan.dlm movie ke realiti sama je.

cweet pinky said...

CP tgk kt u tube jerr larr , hehehe ~ boleh tak ?? hehehe ~