Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

TARZAN TAK MAHU BERBLOGING???

ASSALAMUALAIKUM buat rakan blogger !!!!
yerp dah lama rasenya meninggalkan dunia blog !!!rindunye jari ni nak menaip meluahkan isi perut kat velog nih... seriez makcik tak nipu!!!! lama gila tak menghaupdate!!! rindu nyer kt kamu wahai tarzannnn... dimana kamu?? yerp kali ni tarzan amat sibuk dengan dunia kerjaya nye.. ceh berkerjayalah  sanggat !!! mak cik ni kan promoter aje!!! Pegi pagi blik malam.. hari-hari mcm ni  wooahhh hahaha...

Erm ... selama tarzan tak menghupdate ni, macam - macam yang berlaku.. antara nya :-
~ dapat keputusan STPM...alhamdullilah, allah itu maha adil . Dia hanya memberikan rezeki yg diperlukan untuk hambanya... mungkin dengan rezeki yg sedikit itu akan membawa kita ke jalan yg ditentukanNya .. Setiap kejadian pasti ada hikmah nya. Yang penting aku berpuas hati dan amat bersyukur...

~ memnadangkan aku nih memohon kursus pendidikan ... aku diterima untul menduduki ujian Medsi. Apa itu ujian medsi??? ujian tersebut mengandungi sebanyak 300 soalan mengenai personaliti diri. Ujian ini dilakukan pada pemohon kursus pendidikan sahaja. Soalan yang pelik :- Anda seorang pemurah dn anda tidak pernah menolak permintaan rakkan anda? ... Ya atau tidak? Nampak sangat nipunyer... kalau aku kata YA!!! hahahaha.. kalau kawan awok suro awok terjun longkang awok pon ikt lah??<--- ayat yang selalu aku dengar time hingus masih meleleh... tahu join je member asal enjoy.. hehehehe... Kini tidak lagi!!.. ceh  yeker??!entahlerr

~ itujer yg berlaku!!!!

~ eyh ada lagi... mase haritu kucing aku sakit ... kalau korang ader kucing dan rasa sayangkan kucing korang better elakan bagi makan friskes dan seumpamanya sebab friskey tu x hadam dgn baik baik ... Kucing aku tu sakit sebab komplikasi dalam perutnye sampai kena operate.. sangattt kesian dengan dia... herm harap pasni xdder pape yg berlaku dekat dia..

Wokeyhh lah guys aku nak rest dulu sebelum lagi panjang aku mengarut yaww... mula2 ingat nk tulis sikit jerp...terlajak pulok... SEMPENA PUKUL 1.00 AM , 13 HB MAY NI aku cuma nak cakap aku sayang ayah dan mama aku!!!hehehe.. sayangilah mama dan ayah mu setiap saat dan bukan hanya pada hari tertentu jep .. aku percaya korang anak yg baik!





3 000 orang sayang Tarzan!!:

ciksukaberangan said...

makcik? HAHA :D

faridah nazurah said...

panjang bebenor entry kau.. hee good luck sayang :)

Hanie Dew said...

good luck utk semua yang dirancang..semoa semuanya berjalan lancar..

sya syg abah dan mak saye.. XD