Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical



Dah lama rasanya tak join segmen. Tadi time blogwalking aku terjumpa blog AJAMOPPICAL.. Apa lagi yang ditunggukan?! Aku pon joinlah!!! JOM kita bagi support dia ~~ ALL the best ye AJAMOPPICAL!!


15 000 orang sayang Tarzan!!:

Nur-Azam Shahdan said...

thanks izzati sudi join segmen ni :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow-mollow weekend ni!

"sis gadis berkata-kata" said...

sis golek-golek n follow kat blog cute ni... jom ke teratak sis....
http://husnazulkepli.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Nur chahaya abadiey said...

salam..ziarah n follow..jmpt ke blog nur jga ea..544 :)

cweet pinky said...

CP dr segmen same , singgah sini n follow kamu :D

Ana Aishah said...

being here visit owner blog :)

Rafflesia™ said...

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

Misz Mieza said...

Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-550.. Jemputla singgah kalau sudi..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

Happy blogging ya! ^_^

bai baizura said...

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 553

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
done followed !
BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

ATIQAH said...

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

KorN said...

korrn dtg ni.. hye empunyer blog... btw dr segmen sama... smart background... =P

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah hujung minggu di sini..kita jadi follower 556 awk..hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

NASZ said...

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM