Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000



Salam petang Jumaat blogger!!! yurp! segmen lagi!!! aku join segmen ni bukan semata-mata nak kejar follower yang melambung-lambung tapi aku nak support para blogger yang berani dan berusaha nak buat segmen!! Yelah segmen-segmen ni bagus ...bukan je dapat tambah follower tapi dapat naikan stats korang secara fair&square!! Korang pun dapat berkenalan dengan blogger2 lain.. so apa lagi join segmen Cik Hawa ni k!!!


7 000 orang sayang Tarzan!!:

Cik Hawa Eman said...

Cik Hawa Dtg bt sportcheck.. yap mmg kurang dri seribu.. tanx ye syg.. cikHawa follow sini :D

jia creatifelt said...

Dtg dr segmn yg sama :] 1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000

Anje Fara said...

salam.. join segmen yg sama :)

done follow kamo.. if u done mind, follow back okey.. :)

http://thegirlneversleep.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

Salasiah Ammar said...

http://salsabilahammar.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

join segmen jugak pastu singgah sini ;p

Momo said...

done follow sini

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

Al Kisah said...

join

http://www.saedramadhan.blogspot.com/2012/06/segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html

sue said...

jenjalan kat sini smbil follow dr segmen sama !
hai ! :)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html