Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Letusan kehangatan K-POP !!

Apa yang hot sgt KPOP nih ?? nak tau ?? sebelum tu klik SINI dulu..
Sejak akhir2 kehangatan KPOP semakin menjadi-jadi... bahang kpop amat jelas terlihat dikalangan para remaja terutamanya..tapi ada jugak kawan kata yg mak dia pon dah gila kan kpop!! hehehe.. x kire lah  lagu,drama mahupon artis nya turut menjadi pujaan!! ni antara artis2 yg aku minat/kenal ..hehehe

Kim hyun joong
Aku kenal dia time aku gila kan sgt cter PLAYFUL KISS.. time tu lah aku mle2 berjinak-jinak dgn Kpop nih.. skrg ni ak tgh gilakan MARRY ME MARY pula.. :P

Jung yong hwa
aku ske sgt tgk mke dia nih hehehe... jambu pon jambu la... nak tau x sbb apa aku boleh knal dia ?? aku kenal dia melalui lagu LOVE GIRL.. yong hwa ni ahli kumpulan CN BLUE!! Aku ni agak susah lah nak puji fizikal org .. ensem ke macho ke cantek ke.. tp bg aku dia cute.. ngee~~ rse cm tgedik plak ahakzz.. :P 

sebenarnya aku x der lah addict sgt dgn korea2 nih.. just suke2 jer..  apa2 pon lelaki kpop x boleh kalahkan lelaki melayu .. :) walau selincah mner lelaki kpop menari ..lelaki melayu tetap ada keistimewaan nye tersendiri...

p/s : actually ak x tau nak wat entry per.. so tq sbb bce entry merapu nih.. :)


4 000 orang sayang Tarzan!!:

faridah nazurah said...

adoi, tak abis2 k-pop. kang aku kepop korang kan.

Rohaizam Rosli said...

hahahaha.... suka3... Iejam minat giler K-POP... suka drama korea... tgk2 la secret garden, city hunter, dream high, boys over flower da tgk?? you're beautiful ker?? myk citer nih yg best2... huhuhu~~~

kotak bulat said...

hensemnyaaaa...mint dorang ni...

cik najihah said...

yong hwa oh...
bi die power gilos kan