Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

ENTRY KHAS : BLOGLIST PANTAS!!!



TERBUKA HANYA UNTUK 5 BLOG yang terawal komen entry berhabuk ni! :P
 nak join??? BLOGLIST ni hanya terbuka untuk folower aku yg setia!! :)
ada ke yg sudi???yelah follower aku pon bru ciput je .. tapi aku akan cuba PROMOTE kan blog korang ni.. melalui bloglist aku.. .. NEWBIE dialu-alukan... 

cuma letakan LINK blog korang saja pada komen !!aku buat ni semua tak mengharapkan apa-apa.. sekadar nak membantu sesama blogger ..mungkin ak tak mampu bagi traffic giler kencang dan superb untuk korang ..  tapi aku cuba blogwalkingkan utk korang kalau sempat yep..hehe... insyallah

sangat senangkan?? x payah susah2 buat entry!! 

so untuk first bloglist aku nih... korang doakan aku berjaya k!! :) sayang korang arhh!!muahhhahaha!!


- TAMAT-

10 000 orang sayang Tarzan!!:

Lia-De-Pinky-Leo said...

sy pertama ker? :)

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/08/dihatimu-ada-dia.html

athira aziz said...

sy bqru je add awak n trus join entry ni..;)

semoga berjaya ok..

http://butterflieslife.blogspot.com/

NasZ said...

nak..nak..nak..hehe.

MOHD NASER.com

ninie_azriena said...

ninie nak !! =)

http://ninieazriena91.blogspot.com

diterima tak awok ?? =)

NuRuL SyAFiQaH said...

nak join :)
masih blum tlambat kan??

http://purple-sharing.blogspot.com/

kotak bulat said...

kb da lmbt ke? hehehe.. :P

http://nazihanali.blogspot.com/

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

awk bule lagi ker join if bule sini http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/

sHieRa @ cRa said...

nak join jugak even da cukup 5 boley??..hehehe..http://duniafantasicra.blogspot.com/..

aDda said...

ala dah terlambat tp nk letak jugak link blog sy... boleh kan???...hehhe

http://addamael.blogspot.com/

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana nak jugak :D

http://syazanasani.com