Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Aku rindu pada bulan!!!

yerp!! ni mmg pengakuan jujur aku!! aku rindu pada bolaNN!! hahaha.. korang mesti pening kan.. bulan ke bolann?? sebenarnya aku dah lama terpikat dengannya!!sekali aku mencuba utk mendekatinya ..selamanya aku terpikat!! hahaha.. aku rasa korang pon dah nak tekan pangkah merah kat atas tukan.. hahaha ..aku mmg jarang buat entry ..lagi-lagi yang berkaitan dgn perasaan.selama ni aku pendamkan aje!! 

huarrrgh...amacam jiwang tak aku??  sebenarnya yang aku maksudkan bukanlah seseorang tetapi bola!! memang aku dah jatuh cinta dengan bola !! sebelum puasa haritu sekolah aku ada buat Karnival Ting. 6 ... aku pon joinlah.. nak tau aku join apa?? aku join futsal wooo!! mula2 tuh aku niat just utk suka2!! lagipon aku tak nak malukan cikgu aku..so masuk ajer lah... kita org training sehari je... esoknya terus tournament mmg susahlah nak menang jawab nya kan..tambahan pulak kita org ni bukan biasa main... x pro lagi lah kan.. aku position keeper first half, second half plak aku striker yg x berapa nak strike  sejak tulah aku tangkap cintan dgn bolanN ehh bola lah!! Rasa mcm nak lawan lagi je.. sbb kte org kalah pon kalah penalti!! 

Tapi apa yang penting sekarang aku tak boleh main-main lagi...banyak yang aku kena pulun ye rr ..aku punya trial stpm pon bukan main cepat lagi exam nyer... naik raya aku trus exam trial ... huh!! aku pnah dengar belajar betul2 main btul2.. so skrg ni lah time utk aku belajar btul..lupakan cinta aku terhadap bola!! hehehe ... time to strike A's!!sorrylah kalo b.english aku berhabuk!!! i'm still learning!! okeyh lah harap rindu aku terhadap bola ..akan terubat lepas habis STPM nanti!! Daa!!

sebelum tu jangan lupa pergi ke sini!!!
SENARAI BLOGGER BERTUAH!! mana tahu anda antara orgnya!!

3 000 orang sayang Tarzan!!:

SoLy SoLicious said...

gud luck tuk stpm..
sy pun stpm gk dlu2...heee

amir aizat said...

goodluck study ok! hehe

Cik Nisa said...

gd luck , do the best kay ;)