Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

KOTAK BULAT bercerita tentang aku kau dan mereka!!

siapa yang x kenal dengan blogger KOTAK BULAT?? kotak bulat mmg seorang blogger yg nice sgt... klo korang tau bru2 nih dye ader wat segmen promote blog... bgus kan usaha dia... walo dia sbok pon.. KB ni masih ader mase nak tolong and support bloger2 lain... bguskan?? comel x header nih?? comelkan ..simple but cute... panda

kat shoutbox KB pon ader panda..aku rase dia mmg sukakan panda kot.. hayya!! kung fu panda ... :)


macam2 ader kat blog KB nih.. 
tip tingkatkan komen..
jimat ke kedekut??

 dan banyak lagi yang menarik...klo nak tau.. pegi bw plus folow skali kat blog dia k!!


6 000 orang sayang Tarzan!!:

kotak bulat said...

*pengsaannnn~

hhehe..mekasih sgt2..terharu sgt ad org promote blog kb.. :)

suha said...

ni yg jeles ngn KB neh

haa kalo nk tau KB tu katak cik suha..nk jadi katak cik suha tak?(^_^)

:DiDa: said...

salam...
thanx for following..

p/s : nnt jgn lupa letak link dalam profile, susah org nk trace klu awk follow diorg..ok babe?

izzati jerr said...

same2 KB!!

Khairil said...

saya dah jadi pengipas tegar KB ...hahaha

ashafanie said...

KB the best..