Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Hampir ke penghujungnya... BUKAN seorang pelajar

hai blogger !!!! assalamualaikum ... rasanya macam dah lama je tak buat entry baru... entry yang terakhir -->Mimpi jutawan MLM pon dah berhabuk lama nya ... dah terbangun dari mimpi dah pon.. :)

Alhamdullilah Allah mempermudahkan minggu-minggu STPM yang aku lalui... siapa sangka ...tinggal lagi 2 paper je aku kne mengharung , Ya allah kau permudahkanlah segala urusan aku Ya Allah Ya Rabbul Izzati . Kertas yang aku dah amik Pengajian am 2 , Bahasa Melayu 2 , Kesusasteraan Melayu Moden & Tradisional ,  Sejarah 1 & 2  (agak susahlah bagi aku ).

Dulu aku selalu fikir 'macam mana lah aku time Stpm nanti ?' tapi bila aku dah nak habis ni aku rasa bersyukur sangat... pada masa yang sama aku sendiri tak percaya yang aku akan akhiri zaman sekolah.. dan tak de lagi kelas, sekolah, bas ... mesti aku rindu punyer nak pakai baju sekolah hmmm... tak sangka, dulu aku rasa macam panjang sangat life aku as student...
Agaknyer aku akan berjaya tak ke menara gading?? entahlah aku sendiri tiada jawapan untuk tuh.. Mungkin lepasnih lama la aku tanam anggur agaknyer ye arr tunggu result pon berabad lamanye.. hmm sabarr je lah kan...

Lepasnih aku kene mengharung Pengajian Am kertas 1 dengan Bahasa Melayu 1... agak merisaukan lah... harap-harap aku boleh ...insyallah... 


Semalam aku sempat tengok Aku Bukan Tomboi dengan Final Destination 5... best lah Final Destination 5!!!







4 000 orang sayang Tarzan!!:

BloggerMalaysia said...

Ambil STPM ?
Wah , hope lulus dengan jayanya !

Nelly pun amek Form6 . . BARU NAK MASUK uPPER 6 ~
:)

Meow Meow said...

ouh calon stpm rupenye awak ne... hurm umur bape ? 19 atau 20 ?

izzati jerr said...

hai meowmeow... kita baru 19 thun... :) awk??

afdhalfikri said...

ok..buat elok2....jangan leka time jawab soklan tu ok...pastikan berjaya...