Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Facebook Bukan Laman Pornografi !

Tadi petang aku buka Facebook !!! macam biasa arr ingat nak main SIM SOCIAL ... tapi belum sempat aku nak main SIM SOCIAL , notification aku dipenuhi komen2 kawan aku dekat satu link.. nak tahu link apa ?? link video lucah !!! memang tak patut.. 

pastu aku delete lah sat persatu link tu, dari wall ke wall orang lain.. rajin kan aku?? memang arh ..memalukan lah.. pastuh aku terperasan ada orang lain pon terpost video yang sama!!! so jelaslah disini yang aku bukan akulah yang menyebar video tuh.. dan aku tak kena hack pon !!hahaha perasan!! aku bukan sesiapa pon sampai orang nak hack aku!!!hehe.. Rupa-rupenyer Facebook dah ada virus!!! virus tulah yang menyebarkan video-video pornografi tuh.. so berhati-hatilah pengguna Facebook!!!<---aku je yang ketinggalan agaknye...ramai yang dah tahu.. 

Sebagai langkah berjaga-jaga aku dah deactivate aku punyer account Facebook... Kalau aku nak bukak pon aku akan log in sekejap je kot...




5 000 orang sayang Tarzan!!:

Meow Meow said...

dah tengok The Social Network ? semua salah mark zuckerberg dok buat spam video lucah.

diana said...

tak tahu menahu pasal ni..:P

SyamimiNazifa said...

virus semua nak 18SX jeh , tk suke =='

mikeyvio said...

nsib baik stkat ni xkna lg. huhu

wallpaper said...

facebook mmg byk porno..dorg xde restriction utk porn..mmg open