Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Hai abang hensem awek cun!!!

Pergh rindu gila kat korang!!! rinduuuu... ye korang lah!! sapa lagi yang dihati aku... korang jer!! hehehehe...
Rasa macam dah lama membiarkan blog ni bersarang... hmmm busy la...

Sejak akhir-akhir nih , dekat Sabah selalu hujan petang ... dengan bas yang mcm halimunan sekejap ada dan tak da... hampa! beginilah keadaan aku...


Main redah je kadang-kadang...
Niat kena kuat..
kuat kan hati untuk bertahan 
bertahan untuk 3 tahun lagi...

Aku rasa aku macam makan ubat je sekarang... melihat makwe2 dgn pakwe2 senior amik jubah dan kubah... Ye aku rasa lebih kuat lepas makan ubat kuat!!! hahahaha... Aku rasa macam baru diberi suntikan estacy untuk aku terus gigih mengejar apa yang dinamakan Impian. Aku lebih kuat untuk melalui hari-hari aku di sini sekalipun tiada orang yang mampu menolak aku maju ke depan.

aku si pencari ilmu,
cuba mengisi ruang kekosongan
bukan pencapaian yang aku raih
sekiranya aku berusaha,
bukan beerti aku akan berjaya,
kerana yang dinamakan rezeki,
bukan urusan kita... 

#aku takut orang expect yang terbaik dari aku kerana pada hakikatnya... aku je yang tahu ... Sebab ada orang penah tanya kat aku... 'Izzati aku tgk kau nih belajar , tapi nape result kau biasa2 je??' ciss hampeh kan??!!!hahahaha Rezeki bukan ditangan akulah kawan!! ;)

5 000 orang sayang Tarzan!!:

Siti Asiah said...

betul tu...rezeki di tangan yang Maha Esa...papepun, berjuang sehabis daya tau ...:)

Amanina said...

dekat pahang pun selalu hujan petang petang. hihi. goodluck ye! :)

Hanif Idrus said...

Itu soalan yang menyakitkan hati tu...hahahhahaah.
Melaka pun petang ajer hujan..

faridah nazurah said...

kat jengka ni pun asyik hujan je. ala.. rileks la kawan.. kdg2 kita dah berusaha sehabis baik tp rezeki je xmenyebelahi kita. xpe.. mestilah ada rezeki kita 1 hari nnt

ciksukaberangan said...

Haha. Chill