Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Murai mengamuk. angkara unfollow??

Dah lama rasanya tak mengupdate kat blog nih.. hehehe.. yer rr akhir-akhir ni aku agak sibuk sikit.. mcm ni lah hidup as a student yang dah nak exam STPM... kelam kabut weh... time dah suntuk ni lah bru ada kesedaran nk pulun.. hehehehehe... sudah insaf ke aku???~~~

Akibat dah lama tidak mengupdate pape... ramai yang unfollow...sobsobsob... sampai hati diorang wat aku macam gini... huhuhu... Nampaknya bukan aku terkena nasib diunfollow rupanya ... Murai si penipu pon terkena tempiasnya... tak percayaa... meh pakat2 pi SINI>>>> Sila ikhlaskan diri bila mengFOLLOW ... Memang betul  aku pon stuju dengan dia... kalau nak followw biarlah ikhlas ... kalau tak ikhlas its ok ...takde siapa nak paksa!!! mungkin lah blog personal macam blog  aku nih tak memberi sedikit pon info-info untuk korang... jadi sebelum follow tu fikirlah beberapa kali sebelum memfollow blog aku yg tak seberapa nih...  bunyi macam menggelabah je aku nih kan... sebenarnya aku just nak sarankan kat sini keikhlasan apabila memfollow orang.. itu jer...

sebenarnya cik murai tuh tak mengamuk pon ... 

Sama jugak dengan konsep i follow u , u follow me ...  aku memang akui konsep ni diperlukan bagi blogger yang baru menjinak-jinak kan diri dalam dunia blogging ... tetapi sama ada kita sedar atau tidak , konsep ni dah menepikan sama sekali keikhlasan dalam mem'follow' orang , dan kalau orang tu follow kita ... itu tak membawa erti yang apa-apa... sedangkan reader lebih diperlukan daripada follower... betul tak??? 

mungkin aku juga pernah menggunakan konsep  i follow u , u follow me... tapi sekarang baru sedar!!! hehehe peaceeeeeee!!!!

Kenapa aku menghilangkan diri??? 
aku tak menghilangkan diri tapi just merehatkan diri ...hehehe
''ish... sapa je yang perasan ketiadaan aku!!!~~~"

khas untuk follower aku yang setia lagi ikhlas =)
nah!!! 
semoga hari-hari yg mendatang ditempuhi dengan senyuman!!! S.M.I.L.E 



 Macam gini... pon comel... pewitttttt!!



7 000 orang sayang Tarzan!!:

diana said...

dia unfollow tak pe la..
yang penting ada ramai lagi yang akan follow blog kita di masa depan..
yang penting kita kena rajin..
anggap je satu pergi sepuluh mari..:)

faridah nazurah said...

eleh insaflah sangat! yang kau ber-sims social tu hape? lempang baru tau..

cehh,, aku dijadikan bahan eksperimen kau lak ye..

izzati jerr said...

@ diana ... setuju dgn kak diana.. tq =)

izzati jerr said...

@ faridah nazurah ... mana ada... sim social tu treatment release tension hehehehe..

Asyikin said...

selalu mcm tu la, nak follower ikut dia , then dia follow la, tapi bila org tu dah follow, tak memasal dia unfollow plak =.='

siti kektus said...

cantik gigi pakcik? hehehe :p

Siti Asiah said...

sy pon kene unfolo gak...huhu