Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Header free untuk kamoo by Dunia Ayu


*klik header superb cute tu kalau nak join k!!!

Pemurahnye Ayu ni nak bagi header free... dah lah blog dia cun melecun... aku pon apa lagi nak menumpang join sat ...hehehe sapa yg tak suka dapat barang free... :"D

Aku nak header yang macam mana??? sebenarnya aku tak kesah... ikut sedap mata ayu lah...kalo lawa dimata ayu lawa lah dkt mata aku..hehehehe...lagi pon aku tengok ayu ni kreatif orang nyer... 

kat header aku tu klau boleh aku nak ada nama blog aku >>> BLOG TARZAN GILAK
dengan URL >>> http://izzatijer.blogspot.com/
apa lagi yer??? hmm.. terpulang lah pada ayu nak decorate apa selebih nya... ^_^

Harap aku tak menyusahkan ayu...ngee =) 


1 000 orang sayang Tarzan!!:

siti kektus said...

hehehe. kesian tarzan, di gilakan. :)