Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Lagu Sepanjang Zaman!!

Tiba-tiba je rasa nak dengar lagu-lagu lama... mungkin lagu-lagu ni semakin lama tak didendangkan lag di radio tapi lain la kalo korang bukak radio SINAR f.m ke KLASIK f.m ke.. memang lagu-lagu macam ni lah yang korang dengar... Mungkin pelik bagi remaja yang seusia aku nih dengar lagu-lagu evergreen nih.. tapi bagi aku lagu-lagu macam ni lagi layan feel...hehehe feel habes... kalo orang nak kata aku jiwang berkarat-karat pon aku tak kisah... sebab dulu mak ayah pon kita layan lagu-lagu nih...

Memang banyak kalo nak disenaraikan lagu-lagu nak menusuk kalbu nih... antara yang aku terasa nak dengar hari ni.. lagu dari SWEET CHARITY ... lagu - lagu lain yang aku suka dengar... dari KRIS iaitu TIARA... selain tuh, lagu dari kumpulan UMBRELLA yang bertajuk Ramalanku Benar Belaka pon aku layan...  jom kita layan lagu evergreen jap!!! 


p/s : jgn gelakan aku tau... kalo korang ada lagu evergreen yang korang selalu layan JGN LUPA share kat ruang komen k!!! hehehe ...tq 



9 000 orang sayang Tarzan!!:

eika said...

tak sangke kwn aku pown layan evergreen jugak :)

faridah nazurah said...

cehhh.. selekh kau! tapi serious aku suke lagu sweet child of mine. haha

diana said...

masa lagu ramalan ku benar belaka tu
akak umur 16..:p

Eyda Dania said...

eyda pn suke karok lgu retro ni..menusuk kalbu..hehehe...

Marina said...

lagu2 evergreen syokkan...layan je..

siti kektus said...

best la layan lagu retro ni. lagi2 lagu macam zaiton sameon tu : menaruh harapan ( kalau tak silap tajuk lah ).

hehehe ;p

PCL said...

sebut pasal lagu ever green rock cintan dulu2..PCL suka lagi Ukays (Di sana menanti di sini menunggu)..nostalgia.

asy faro said...

hai, salam kenal dari saye, asy faro.
nak ajak kamu usha blog saye.
at least bole komen or bg kritikan on my blog for improvement.
follow would be my extra bonus(only if my blog look interesting to you ok) =)

http://asyfaro.blogspot.com/2011/09/selesai-medical-check-up-uitm-shah-alam.html

ieyza afieyna said...

suka jugak dgr lagu ni..
jiwang ~~ :)