Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Cincin daripadA ONLINE SHOP

Hari ni aku dapat cincin yang aku order dekat Annafella Boutique's ...aku ada order dalam beberaaaapa mingguuuuuuuu yang lepas melalui kawan aku ... lagipon dia nak beli sekali so aku pon tumpang sekaki lah... Annafella Boutique's ni sedia kan banyak pilihan thats why lah laku ... 

  Annafella Boutique's juga bersifat mesra pelanggan tu yang penting , sebab tu lah customer tak lari... kadang-kadang customer dapat menilai dan memberi kepercayaan pada peniaga melalui sikap mesra mereka, so bila peniaga tu tak marah-marah bila pengguna bertanya barangan yang mahu dibeli, surelah customer akan datang lagi... macam mana aku tahu???sebab mama aku pon bisnes women ... tapi 
mama aku tak pernah pon buat muka macam ni ... hehehe =)

mama aku tak pernah pon buat muka macam ni ... hehehe =)

aku tak mau cter panjang-panjang .... 
 ni buktinya yang cincin aku yang gojez tu dah sampai

^^^^^


yang putih tu pembalut nya dengan sampulnya lagi tuh... dont judge by its cover k!!! aku bayar pos laju lagi tuhhhh !!! kertas bukan sebarang kertas tawww, kertas ada berisi cincin lagi yuhhhuuuu   :P


gambar sebenar cincin tu...



Nak tahu yang selebihnya ???? Sila pergi ke Annafella Boutique's ... banyak lagi aksesori yang superb gojez!!! Selamat bershopping k!!!

4 000 orang sayang Tarzan!!:

faridah nazurah said...

WAHHH bangga aku cicin kau dah sampai ( dengan nada perli org tu, bukan kau )

diana said...

nak pakai cincin tu pi mana??heheheh..

Eyda Dania said...

wow..nice cincin..hehehe..

Meow Meow said...

comelnye cicin burung hantu tu ! XD