Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

Stunning Saturday!!!





Winkwink!!! mood sangat happy hari ni!! Tak tau kenapa dan bagaimana aku happy!!! Kita tu tak perlukan sebab untuk happy selagi kita menghargai setiap saat dalam hidupnya!! Tahun nih mungkin ramadhan yang terakhir untuk aku bersahur dan berbuka sebulan di rumah!! Yeap!! memang nikmat je rasanya bila bersahur dan berbuka bersama family. Entahlah apa nasib aku tahun depan, menyambut Ramadhan di negeri orang yang sememangnya jauh dari family aku. 


Semua orang dah prepared nk beraya sakan. Baju raya , kasut raya, handbag raya, langsir raya, kuih raya... semua dah dok kelam kabut pi carik. Aku still lepak agi. Baju raya tak yah riso dah!! udah lame teman pi tempah tapi idok le teman tahu udah siap ke belom. Saja tempah awal tak nak kelam kabut!!hehehe.. Kuih raya memang tradisi makcik teman support! lagi rilek idop teman .. Yang aku pikir tahun nih aku nikmati hari raya Aidilfitri aku !! Tak kisah la kalo kena pakai baju tshirt je pagi raye!! huhuhu..


5 000 orang sayang Tarzan!!:

Hanif Idrus said...

Mesti nanti rindu tak lama lagi

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

Salam. Dapat ums ye dear?? lalala.. cuti sem break, 3 bulan gak setiap sem.. time raya memang cutie ler.. hee..

btw, UMS pakai pape pown leh. Jeans ok jer.. hee..

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah

I love Sleep said...

selamat hari raya huhu

I love Sleep said...

bkenaan soaln yg dtanye kt chatbox RFL, besenya xde class/exm ms ari ahd.. nk beli tket g balik masa bila.. kalau cuti sem, better jgn beli dulu.. sbb kdg2 kalau exm abis awl, boleh la balik awal..