Murai Si Penipu

miSs shAfika :)

FREE give untuk korang!!!!

salam semua....hari ni...zati terasa rjen plak nak buat cursor khas utk korang yg sudi menjadi folower blog izzati yg x brape nk hot nih... zati amat hargainya.. zati dah lame niat nk buat cursor khas utk folower setia zati..cehh cm ader jer...harap begitu lah... lagi2 bler folower zati dah mencapai ke 100 org.. tq korang ..

Then zati pon ader la try design cursor..sket jer .. mungkin la cursor zati nak lawa mcm korang punyer...tapi zati buat ni ikhlas .. x minx dua posen pon..hehehe.. guro..but klo nak amek jer zati x mara... zati halalkan jer... dan zati bebesar hati lagi.. so tgk2 lah...klo dah ambik sudi2lah. komen2 taw.. 

http://i1183.photobucket.com/albums/x478/lulu_izzati/sym596.png

http://i1183.photobucket.com/albums/x478/lulu_izzati/aaaa.png



http://i1183.photobucket.com/albums/x478/lulu_izzati/nat842.png

http://i1183.photobucket.com/albums/x478/lulu_izzati/nat00.png
NAK??
Korang cuma perlu pegi ke DASHBOARD > GESIGN> ADD GADGET > HTML/ JAVA SCRIPT
then copy nih taw...


<style>body {cursor:url(URL CURSOR), url(URL CURSOR), auto;} </style><a href="LINK BLOG KORANG" target=_blank><div style="height: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 0px; left: 0px;"> </div></a>



 SEKIAN SAJE...harap zati rjen lagi...utk design top button plak ble2 yer..

3 000 orang sayang Tarzan!!:

= d = said...

cantik nye..
nanti d nk buat la cursor comel nie..
:)

izzati jerr said...

yeker?? thanx la klo cmtu...klo d buat mesty lg cantek... D amek la 1.. :D

Clara said...

nice! comel..

*tetibe ingat nak buat cursor. Oh lpe, takde Adobe kat lappy laa... hum...*